ANNET MARINE

Jockeyseter

Sjokkabsorberende seter

Påkjenningene på kroppen fra slag i høy hastighet er store og faktorene mange.

Scot Seat har spesialisert seg på sjokkabsorberende seter, og samarbeider med ulike aktører for å sikre at deres seter tilfredsstiller det som forventes. En kontinuerlig prosess pågår hvor innsamlede data brukes til forbedring av teknikk og design.

I bransjen er sitteplasser sett på som et nøkkelområde for å redusere skadene fra slag i høy hastighet. EU og MCA har derfor utarbeidet direktiver og veiledningsnotater for disse produktene.

Det er flere alternative seter tilgjengelige:
Jockey setet, S2J eller S3J er mest populært for små hurtiggående fartøy hvor mannskapet er i en stående posisjon skrevs over setet, som en sal på en hest, med begge føttene på dekk og knærne litt bøyd. Denne posisjonen holder kroppens posisjon i rett stilling, og minsker sjansen for skader. For optimal effekt kan setene justeres i henhold til høyden og vekten av personene.

Større fartøy velger som regel Scot Seat sine større sjokkabsorberende seter, S2H, med 2, 3 eller 4-punkts sikkerhetssele slik at mannskapet blir i sittende stilling til enhver tid. S2J / S2J wide / S2H

Støtet man får når båtene treffer en bølge kan være en av de mest skadelige for ryggraden. Scot Seat ShuffleTM systemet reduserer effekten betraktelig, og kombinert med seteutforming gir dette en overlegen grad av komfort og beskyttelse til mannskapet.

Konstante støt eller enkelte harde støt, vibrasjoner kan føre til tretthet, redusere ferdighet, smerte, skader og i ytterste konsekvens død. Scot Seat bruker mitigator ™-teknologi, som er et dempesystem utviklet for å beskytte folk og utstyr i disse situasjonene.

Alle Scot Seat sine produkter er stresstestet og utformet i henhold til IMO High Speed Craft Code.

Scot Seats tilbyr en komplett design, test og produksjonservice tilgjengelig for å dekke kundens spesifikke krav.
Scot Seats engasjerte design team arbeider sammen med båtbyggere og designere for å oppnå optimal seteløsning for fartøyet.

Designavdelingen benytter 3D-design og modellering, metallbearbeiding (stål, rustfritt stål og aluminium), snekkerarbeid, komposittproduksjon inkludert RTM vakumstøp, metalletterbehandling / belegg og møbeltrekk.

Designteamet designer sitteplasser for Forsvar, Blue Light Services, Commercial Marine og Olje- og gassindustrien, så uansett hva dine krav er finner Scot Seat en løsning for deg.

Å være en ISO 9001 godkjent bedrift sikrer høy kvaltet og at alle våre produkter er produsert i henhold til bestemmelser i samsvar med EU’s produksjonsprosedyrer.
• Optimal Seating layout
• Design og posisjonering av konsoll og kontroller.
• Design av monteringsbaser slik at båtbygger kan lage egne fester.
• Modifikasjoner som gjør det mulig å montere utstyr rett på setene.
• 2D-og 3D-design og modellering

   Last ned brosjyre