Propellen skiller seg ut bl.a på grunn av den høye ytelsen, minimale vibrasjoner og lave motstand under seiling.

 

MANØVRERBARHET
På grunn av den kraftige formen og hydrodynamisk design har Flexofold-propellene overlegen fremad, stopper og reverserer strøm. I en test gikk en 63 fot Hanse fra 8 knop til stille på en båtlengde! Hvem sa at en folding propell ikke kanstoppe? De har ikke prøvd en Flexofold!

MOTSTAND
En foldepropell eliminerer nesten alt drag fra en fast propellinstallasjon og forbedrer seiling  med 15% i gjennomsnitt.  Ingenting du gjør med båten vil øke seilytelsen mer! Dette gjør bare seiling morsommere. Du kan seile raskere enn de som pleide å passere deg, og nyte seilopplevelsen i høyere hastighet.

KOMFORT
Kjenner du følesen? Perfekt vær og seilene satt – og deretter støy fra en svingende fast propell! Med en Flexofold, vil støyen være så og si borte. I motsetning til andre produsenter har Flexofold også innebygde støtdempere for stille åpning.

 

VALUTA FOR PENGENE

På en Flexofold propell er de eneste bevegelige delene bladene. Gjennomarbeidet konstruksjon sørger for sikker åpning og lang holdbarhet uten behov for smøring, ombygging eller annet vedlikehold. Skaff deg en Flexofold propell og bruke tiden din på å seile …

Les mer om Flexofold her

HVEM ER FLEXOFOLD ?
Det danske selskapet Flexofold ApS  ble etablert i 1992. Med mer enn 25 års dedikert arbeid er Flexofold nå en av de mest erfarne og største produsentene av foldepropell.

Den første Flexofold Propeller ble produsert i 1993 og ble raskt anerkjent som et overlegent produkt. Flexofold var ikke fornøyd, og introduserte en ny bladform og en 3-bladet versjon i 1997, og med en bredere bladdesignen og forbedret vektfordelig har de forbedret både fremover og reverseringsegenskapene. I 2008 ble også en 4-blads propeller inkludert i designet og i 2016 ble en 2-blads Komposittpropellen introdusert.

Som resultat av en filosofi om å lage en høykvalitetspropell til rett pris, brukes Flexofold nå som standardutstyr hos et økende antall verft, inkludert Beneteau,  Dehler,  Elan,  Grand Soleil,  Hanse,  J-Boats,  Malö,  Najad,  Swan,  X-Yachts og mange flere..