VANNJET

AVX (Advanced Vessel Control)

HamiltonJet forstår at det du får ut av ditt fartøy er kritisk for din drift.
Derfor er vĂĄrt mĂĄl ĂĄ levere et system som leverer under alle forhold.

Med AVX har vi redefinert begrepet “kontroll av vannjetapplikasjoner”. Systemet lar deg bygge et modulært system spekket av muligheter i et kompakt design. Enten du er ute etter automatiske funksjoner, enkel kontroll eller høy driftssikkerhet med flere lag av backup, AVX er løsningen.

AVX leveres med Mouseboat, en kontrollmodul som gjør manøvrering til en enkel oppgave. I Mouseboaten kan du få ulike kontroll funksjoner som Hold, Posisjonering og Jetanchor.

AVX leveres også med XCI, External Control Interface, som gjør det mulig for eksterne systemer å ta kontroll over systemet. I dag har vi over 100 fartøy ute som kontrolleres med radiokontroll eller lignende. Av kunder som har benyttet dett er blant annet FFI/Kongsberg gruppen.

AVX er designet for de hardeste forhold. Modulene er IP67 beskyttet (vanntett 1m under vann) og har gjennomgått tøffe vibrasjonstester.
Hvis uhellet er ute og du ødelegger en modul eller kutter en kabel ligger det omfattende backup funksjonalitet i systemet som sørger for at du fremdeles har kontroll over fartøyet.

Systemet er modulært og håndterer 4 kontrollstasjoner og 6 jetter i samme installasjon.

   Last ned brosjyre         Last ned brosjyre