INDUSTRI

Reich koplinger

Fleksible og høyelastiske koplinger beregnet for elektrisitet og forbrenningsmotorer.

Fleksible og høyelastiske koblinger beregnet for elektrisitet og forbrenningsmotorer, kommersielle kjøretøyer, Jordbruk og skogsteknikk, Transportteknikk og anleggsbygging, Jernbaneingeniør, Skipsbygging og havteknikk, eller andre applikasjoner der en fleksibel løsning er nødvendig for sikker drift.

Reich koplinger er kjent for sin høye kvalitet og produktspekter og dekker de mest vanlige installasjonene i markedet. Kjente modeller, Arcusaflex, TOK, Flexdur, Multi Mont Sella, Multi Mont okta og Multi Cross. Produktene er utviklet for marine og industrielle applikasjoner.

I mer enn 70 år har REICH-KUPPLUNGEN i Bochum produsert torsjonalt fleksible koblinger. En av de viktigste kvalitetsfaktorene er deres interne utvikling og produksjon av elastomere elementer. Alle kraftoverføringselementer er produsert på deres eget moderne produksjonsanlegg.
Innebygde testbenker og inspeksjonsanlegg med høyeste tekniske standarder garanterer høy kvalitet og lang levetidsprodukt av REICH-KUPPLUNGEN-merkevaren.

En av de store styrken til Reich er kompetanse der du møter fra den første forespørselen via bestilling til igangkjøring og vedlikehold.

Gjennom et nært samarbeid med våre kunder, identifiserer vi raskt den løsningen som best tilfredsstiller deres krav: Enten en kobling fra standard sortimentet eller en individuell spesialløsning – også i engangsproduksjon – i tråd med prinsippet “Designet til kunde”.

Gjennom velutviklede design- og produksjonsmetoder oppfyller Reich de høye standardene vi pålegger våre produkter når det gjelder kvalitet, sikkerhet og levetid. Dette har gjort REICH-KUPPLUNGEN til en av de mest annerkjente koblingsleverandørene på markedet .

Produksjon
REICH-KUPPLUNGEN legger vekt på banebrytende produksjonsmetoder i sine komponentfremstillingsprosesser. Utstyret varierer fra CNC-bearbeidingssentre med CAD / CAM-systemer til vulkaniseringspresser for elastomerproduksjon som benytter overføringsmetoden.

Kontinuerlig forbedring er selvfølgelig for REICH-KUPPLUNGEN: Derfor investerer vi kontinuerlig i produksjonsanlegg, test- og inspeksjonsutstyr og i optimalisering av produksjonsprosesser. Store logistikkområder for råvarer og ferdige produkter styrker vårt engasjement for levering på tid.

Sertifisering
ISO 9001-sertifisert kvalitetsstyringssystem garanterer kvalitet ihht kundenes krav, og ISO 14001 sikrer produksjon i tråd med de seneste miljøkrav. I tillegg har Reich godkjenninger fra anerkjente klassifikasjonsselskaper for skipsbygging og marine applikasjoner. Koblngen kan levere med ABS,DNV, LLoyds Rina mm etter forespørsel.

Modeller:

 

Reich koplinger er kjent for sin høye kvalitet og produktspekter dekker markedet de mest vanlige installasjoner. Kjente modeller, Arcusaflex, TOK, Flexdur, Multi Mont Sella, Multi Mont okta og Multi Cross. Produktene er utviklet for marine og industrielle applikasjoner.

    Last ned brosjyre om Reich koplinger