ANNET MARINE

Seter

Komfort og sikkerhet når du trenger det mest

Scot Seat Group ble etablert i år 2000, og har spesialisert seg på design og produksjon av spesialkonstruerte seter for transportnæringen.

Gruppen består av Scot Seat Direct Ltd og Scot Seat KPM-Marine. Scot Seat Direct Ltd er markedsleder innen spesial-konstruerte seter for busser, tog, brannbiler, miltære kjøretøy etc.

Scot Seat KPM-Marine leverer spesialdesignede sjokkabsorberende seter til marineindustrien, brukt av redningstjeneste, militære, politi og lystbåt.

Konsernet er familieeid, og all produksjon, fra sveising av rammer til ferdig produkt foregår på fabrikken i Ayrshire Skottland. På fabrikken produserer de ca 12000 seter i året, med alt fra metallarbeid, stopping av seter, trekking av setetrekk, komposittarbeid, mm. Alle setene produseres i henhold til normene for markedet det er designet for. I tillegg til en serie standard løsninger er Scots seat sitt team behjelpelig med spesialtilpasninger der det måtte være ønskelig. Å være en ISO 9001 godkjent bedrift sikrer høy kvalitet og at alle våre produkter er produsert i henhold til bestemmelser i samsvar med EU’s produksjonsprosedyrer.

Design og utforming
Scot Seats tilbyr en komplett design, test og produksjonservice tilgjengelig for å dekke kundens spesifikke krav. Scot Seats engasjerte design team arbeider sammen med båtbyggere og designere for å oppnå optimal seteløsning for fartøyet.

Designavdelingen benytter 3D-design og modellering, metallbearbeiding (stål, rustfritt stål og aluminium), snekkerarbeid, komposittproduksjon inkludert RTM vakumstøp, metalletterbehandling / belegg og møbeltrekk.

Designteamet designer sitteplasser for Forsvar, Blue Light Services, Commercial Marine og Olje- og gassindustrien, så uansett hva dine krav er finner Scot Seat en løsning for deg.
• Optimal Seating layout
• Design og posisjonering av konsoll og kontroller.
• Design av monteringsbaser slik at båtbygger kan lage egne fester.
• Modifikasjoner som gjør det mulig å montere utstyr rett på setene.
• 2D-og 3D-design og modellering

 

Scot Seat dedikerer sin innsats til å forbedre sikkerhet og komfort til alle seteapplikasjoner.

   Last ned brosjyre