TRANSMISJONER

GIRMODELLER

For full utnyttelse av hestekreftene og krav til fremdrift

Med Twin Disc kan vi tilby mer enn 100 forskjellige girmodeller (marinegir), med alt fra 35 til mer enn 4000 hestekrefter. Vår avanserte marine-gir teknologi leverer:

  • Rolig drift med spiralformet gir
  • Jevne eller raskt skiftende gir med hydrauliske, oljekjølte koblinger
  • Full kraft og identiske reduksjonsforhold fremover og bakover
  • Minimal ekstern vedlikehold
  • Nedvinkelutgang og eksterne eller direkte montert V-modeller
  • Pålitelig og global servicetjeneste

Valg av rett gir og girtyper
Twin-Disc leverer hovedsaklighydrauliske girkasser, med unntak av de aller minste girene i Technodriveserien. Girene kommer i ulike reduksjoner og form for best å kunne passe inn i din installasjon. Se seksjonen som omhandler propellvalg for valg av rett reduksjon.

Girtyper – girmodeller
SC-girene
har lave reduksjoner med utgående aksel 90grader på svinghjulet.

A-girene har har samme range av reduksjon som SCgirene, men har nedvinklet utgående aksel, normal mellom 7 og 10 grader.

DC-girene (deep-case) er gir med større reduksjon, for å få større propell med stort moment. Reduksjonen kan være helt ned i 7-8:1

RV-girene er frittstående gir med inngående og utgående flens på samme side. Brukes der man ønsker å ha motor plassert langt bak, med gir i forkant og propellaksel under motoren.

IV-girene er et påflenset gir som benyttes i samme situasjoner som RV-giret

Step-up-girene, Noen gir kommer i en egen variant der reduksjonen virker motsatt, dvs at den øker turtallet isteden for å redusere dette.

    

 

QuickShift®–for jevne kraftbevegelser

Opplev verdens mykeste men raskeste girskift – pluss fantastisk jevn hastighetskontroll. Quick Shift bruker patentert intern koblingsaktivering for å levere polstret dreiemoment og optimal effekt i millisekunder, enten du skyver gassen forsiktig eller går fullt ut.

Finn ditt gir med vår girvelger

Bruk vårt gir-valg verktøy >

QuickShift® Marine Gir

Standard Marine Gir