ANNET MARINE

Propellbeskyttere

Beskyttelse av propellen fører til økt sikkerhet ved at man hindrer skade på mennesker og annet i vannet. Samtidig reduserer man muligheten for havari eller effekttap som oppstår ved skade på drev eller propell når man har monter propellbeskytter.

Grunnleggeren av Thrustor® så det som sin oppgave å gjøre noe for å bedre sikkerhet og glede på sjøen. Ulempen med propellbeskyttelser er tradisjonelt at det går på bekostning av ytelse. Utviklerne har derfor utviklet en mer effektiv versjon av propellbeskyttelse som sørger for minimal tap i effekt, samtidig som den gir ønsket beskyttelse. Løsningen har vært levert til større skip med stor suksess i mer enn 10 år, og er nå tilgjengelig for mindre applikasjoner. Thrustor® er patentert og støpt i aluminiumslegering (A356).

Se film:

Systemet består av to eller flere hydrodynamisk designede stive dyser, som kan plasseres rundt en hvilken som helst propell på utenbordsmotor eller drev. Kanaler leder vannet inn mot propellen og skaper et høyere vanntrykk rundt denne. Designet er med på å redusere kavitasjon, øke kontroll over båten, gi høyere skyvkraft i lavere fartsområder samtidig som det reduserer vibrasjoner.

I motsetning til andre systemer på markedet opprettholder Thrustor® sin form, selv i høyere hastigheter.

• Thrustor® – fungerer som propellbeskyttelse som beskytter personer, og andre objekter i vannet fra sammenstøt med propellen.
• Thrustor® – fungerer som et ror og bedrer kontrollen av båten.
• Thrustor® – er den eneste propellbeskyttelsen som også fungerer i medium – høy hastighet.
• Thrustor® – øker båtens akselerasjon