TRANSMISJONER

SEA PROP 60

TwinDisc / Technodrive har utviklet et kompakt og slitesterkt seildrev som tåler et høyere moment enn sine konkurrenter. SEA PROP 60 er beregnet for båter fra 8 til 15 meter og motorer helt opp til rundt 80hk. Selskapet har samarbeidet med Universitetet i Bologna for å optimalisere Technodrive-SEA PROP 60 hydrodynamiske design. Deres ekspertise og Twin Discs lange erfaring, både når det gjelder girkasser og overflate drev, sikrer deg det beste innen drevteknologi. Seildrevet monteres direkte på motoren, noe som gjør at man slipper egen drivaksel.

 

 

 

 

Sikkerhet
Doble membraner og et intelligent varslingssystem skal hindre selv den minste vanninntregning mellom drev og skrog. Ved tegn på lekkasje får skipperen automatisk varsel om dette.

Vedlikehold
Du skifter enkelt olje på et SEA PROP 60 uten at du må ha båten ute av vannet. Twin Disc har med andre ord gjort det enklere for deg å vedlikeholde ditt seildrev. 

Lang levetid
Twin Disc/Technodrive SEA PROP 60 har ingen oljepumpe for å smøre de vitale delene, men et eget smøresystem sikrer drevet lang levetid. Dette gjør at du ikke er avhengig av å starte motoren for å smøre drevet hvis propellen går rundt når du seiler. Seildrev har ofte vært plaget med stor belastning i det foldepropellene slår ut sine vinger. Dette har Twin Disc gjort noe med ved å bygge inn egne “sjokkabsorberende” komponenter i drevet.

Fart
Giroverføringens lave motstand og drevets hydrodynamikk sikrer en optimal kraftoverføring og tilfører propellen rikelig med vann. Dette gjør SEA PROP 60 til et av de mest effektive seildrevene på markedet. Drevet kan leveres med:
• Svinghjulskobling
• SAE4 eller SAE5 tilkoblingshus
• Kontrollkabel brakett
• Håndpumpe for oljedrenering

Kapasitet
  

      

 

  Last ned brosjyre