PROPELL

Gold Line – innenbords propell

I 2006 introduserte Michigan Wheel Co, de originale Dyna-Jet og Dyna-Quad-seriene, som har dominert markedet i mange år. For ikke lenge siden ble disse supplert med den nye serien innenbords propell, Gold Line. Serien er laget spesielt for de som etterspør en kvalitetspropell, men som synes den originale Michigan propell blir for dyr. I Gold-Line serien finner du modeller som er tilnærmet like de originale Dyna-Jet og Dyna-Quad, og for å gjøre det enkelt har vi valgt å kalle de DJ355 og DQ469. Du finner også en rekke nye propeller fra den minste 2-bladede D-235 til den største 5-bladede DF-506. I tillegg til Gold-Line serien har de også utviklet den populære Powerline-serien.
Powerline har mer skew og rake enn de vanlige propellene. Propellene leveres som standard i størrelser fra 11” til 40” diameter. Andre størrelser kan lages på bestilling. Den nye propellserien er et resultat av markedets etterspørsel etter kortere leveringstid, bredere modellutvalg og høyere ytelse.

De fleste av Michigans propeller leveres standard i manganbronse, men ønskes en hardere legering kan vi også levere i nibral eller rustfritt stål. Dette tilpasses selvfølgelig den enkelte installasjon. Alle propellene både i den Originale Dyna-serien samt Gold Line serien har blader som har minimum moderat “skew” på skjæreeggen, og kan leveres cuppet om ønskelig.

Modeller Michigan Goldline

 

      Last ned brosjyrer