LTX-serien er svært effektiv i applikasjoner med lav til middels hastighet fra 0-30 knop. Den kompakte designen betyr at en jet med større diameter kan monteres i smale skrog, mens lavere inngangskraft gjør det mulig å bygge den lett og kjøre til en lavere kostnad.

Vi presenterer LTX vannjet. En ny serie jetter med fokus på lavhastighetseffektivitet, lav vekt og minimale byggemål. Med en større dyse, lavere inngangsenergi, lavere jethastighet og lette struktur, har den fremdeles likhetene fra de andre Hamilton-seriene. LTX er den første vannjeten som konkurrerer med ytelsen, energieffektiviteten og skyvkraften til de aller beste propellsystemene ved lave til middels hastigheter (0-30 knop).
Dette er en game-changer.

LTX-fordeler

Forbedret hydraulisk tetning Forhindrer skader på kontaminering og forlenger levetiden til tetningspakken

Nytt hydrodynamisk design Vår nylig optimaliserte mixed flow-design øker effektiviteten ved lav til middels hastighet for hastigheter på opptil 30 knop. Dette gir større skyvkraft for bedre posisjonering, manøvrerbarhet og akselerasjon.

Raffinert anodeoppsett Forlenger produktets levetid og gjør det mulig å planlegge vedlikeholdet bedre.

Direkte drift Mindre modeller, som LTX36, kan drives direkte av elektriske motorer eller dieselmotorer. Dette reduserer kostnader, vekt og forbedrer effektiviteten.

Forbedrede styresystemer Mer presis manøvrering, minimert ytelsestap i svinger og lavere belastning på hele styresystemet.

Jevn vannstrøm Spesialdesignede kapper dekker innvendige anoder for å forbedre vannstrømseffektiviteten i jetten.

LES VIDERE HER