AVX og AVX EXPRESS er vår neste generasjon elektroniske kontrollsystemer og vår plattform for en stadig mer sammenkoblet fremtid. AVX er egnet for større fartøy, mens AVX EXPRESS er designet med mindre fartøy i tankene.

AVX-plattformen vår er gjennomtenkt designet, robust og pålitelig. Det omdefinerer operatøropplevelsen og gir deg driftskritisk trygghet, selv under de tøffeste forhold. Det er også fremtidsklart, med skipperassistanse og autonome løsninger, som tar fartøyets ytelse, kontroll og sikkerhet til nye nivåer.

Rundt om i verden bruker over 1 700 fartøy HamiltonJet elektroniske kontrollsystem.
Denne erfaringen har vært grunnleggende for utformingen av AVX-teknologien – vårt mest intuitive kontrollsystem hittil.

Skreddersydd funksjonalitet
AVX-plattformen er et modulært system som kan skaleres kostnadseffektivt for store eller små fartøy for å møte dine krav.
AVX kan konfigureres med to til seks kontrollstasjoner og kontrollere to til seks vannjet. AVX EXPRESS kan konfigureres for to kontrollstasjoner og to vannjeter.
Med begge systemene kan du velge fra vårt utvalg av styrealternativer – Ratt, mini-ror, styrespak, rorkult og/eller musebåt/3-aksekontroller.
Med så mye kraft i et moderne fartøy vet vi at jevn, progressiv kontroll er viktig. AVX-teknologi gir sømløs styring av motorturtall og omvendt deflektordistribusjon med enten kombinerte eller separate spaker.

Vår misjon er å kontinuerlig optimalisere ytelse, effektivitet og sikkerhet gjennom innovasjon. AVX-plattformen er vårt kontrollsystem for fremtiden. Det muliggjør sømløs integrering av skipperassistanse, autonome, elektrifisering og digitaliseringsteknologier som f.eks JETsense og JETlink.

JETsense setter en ny standard innen navigasjonsveiledning, og flytter vannjetdrevne fartøy langt inn i det 21. århundre.
Et 3-i-1-system med navigasjon, multisensorfusjon og datasyn, det er rorbasert slik at det kan gi råd, beskytte eller ta aktiv kontroll over fartøytransitter i åpent vann.
JETsense benytter kunstig intelligens (AI) og avansert autonomi for å oppfatte domenet, opprettholde presis kontroll over styring og hastighet under en reise og omdirigere for å unngå trafikk og hindringer, samtidig som det muliggjør et nytt nivå av streamingdata for å forbedre operasjoner på vannet.
LES MER OM JETSENSE HER

JETlink – Autonom & Grensesnitt for fjernkontroll
JETlink gir et standardisert grensesnitt for moderne, automatiserte og fjernstyrte systemer. Den bruker en proprietær CAN-protokoll for å tillate eksterne systemer å kommandere drivverket og utføre de fleste funksjonene til en skipper ombord. Koblingen er laget gjennom en kompakt innebygd grensesnittboks.
LES MER OM JETLINK HER

LES MER OM AVX HER
LES MER OM AVX EXPRESS HER